Stichting ArPrevO
Stichting ArPrevO
Telefoon: 06 51 60 58 84
Email:

Ruim aanbod in BHV-opleidingen

Wij bieden een ruim aanbod aan opleidingen rondom de BHV. Van de Basis BHV-opleiding tot een opleiding in reanimatie en AED. Voor alle opleidingen geldt dat wij ook herhalingen en bijscholingen verzorgen.

U vindt onze opleidingen hieronder. Staat een door u gewenste opleiding er niet bij, neem dan contact met ons op.

Basis BHV-opleiding

Meestal kan volstaan worden met een Basis BHV-opleiding. De cursus is praktisch, maar met oog voor de theorie. Onderwerpen zijn o.a. niet-spoedeisende eerste hulp, spoedeisende eerste hulp (bewusteloosheid, reanimatie, gebruik AED), blussen van een beginnende brand, ontruiming en communicatie met de professionele hulpverleners.

Lees meer...

Ploegleider Bedrijfshulpverlening (BHV) 

De ploegleider heeft een belangrijke rol bij de bedrijfshulpverlening. Bij een calamiteit wordt van hem verwacht dat hij structuur aanbrengt in de chaos. Hij moet de BHV’ers op kalme, nuchtere en juiste wijze aansturen. Daarom is er voor de ploegleider de specifieke opleiding tot Ploegleider Bedrijfshulpverlening.

Lees meer...

Preventiemedewerker BHV

Iedere werkgever is verplicht medewerkers aan te wijzen om te ondersteunen bij het Arbo-beleid. Denk aan het uitvoeren van een risico-inventarisatie (RI&E), het organiseren van voorlichtingen of het uitvoeren van een ongevallenonderzoek. ArPrevO kan u helpen met de benodigde opleidingen. 

Lees meer...

Reanimatie en Automatische Externe Defibrillatie (AED)

Hartproblemen komen heel veel voor. Daarom is het letterlijk van levensbelang dat zoveel mogelijk mensen kunnen reanimeren en een AED kunnen bedienen. ArPrevO biedt hier op maat gesneden cursussen voor aan. De cursisten leren reanimeren, hoe een AED werkt en moet worden bediend, hoe een slachtoffer moet worden benaderd en hoe gehandeld moet worden in bijzondere omstandigheden. 

Lees meer...